Vilkår for bestilling og forespørgsel

Når din bestilling eller forespørgsel på tilbud er modtaget, bliver den automatisk sendt til din lokale vinduespudser fra Sammenslutningen af Polermestre. Han vil snarest kontakte dig angående tidspunkt. Du behøver normalt ikke være hjemme, medmindre du også skal have pudset indvendigt. I så fald ringer vinduespudseren til dig, så i kan aftale en tid.

Vi garanterer ordentlig kvalitet 
Der stilles store krav til vores vinduespudsere - der må kun afleveres kvalitetsarbejde. Vi har håndplukket nogle af de bedste vinduespudsere rundt om i Danmark og får næsten ingen reklamationer. Der kan selvfølgelig ske menneskelige fejl, men så er det blot at kontakte vinduespudseren, der vil sørge for at udbedre evt. fejl og mangler.

Rabat ved regelmæssig pudsning
Vi anbefaler vore kunder at vælge regelmæssig pudsning – så bliver det flotte arbejde holdt ved lige og du får en meget lavere pris pr. gang. Der ingen bindingsperiode, men de fleste pudsere opkræver et korttidstillæg hvis du opsiger aftalen efter kun 2 pudsninger eller mindre.

Betaling
Du vil modtage en faktura/giroindbetalingskort fra din vinduespudser når vinduerne er pudset. Alle priser er angivet i danske kroner og inkl. moms.

Reklamation
Eventuelle reklamationer bedes rettet direkte til vinduespudseren. Du bedes reklamere hurtigst muligt, så vinduespudseren har mulighed for at rette op på fejl og mangler. Kontakt Sammenslutningen af Polermestre, hvis du ønsker at vi finder en anden vinduespudser til dig.

Registrering af personoplysninger
Vi gemmer dine oplysninger for at give dig den bedst mulige service. Vi overdrager ingen af dine oplysninger til 3. part.

Nyhedsbrev
Du vil nogle få gange om året modtage et nyhedsbrev fra os, når vi har info, nyheder og tilbud som kan være relevant for dig. Du kan altid afmelde nyhedsbrevene.


Forbehold
Den endelige pris aftales direkte med vinduespudseren, hvorfor evt. oplyste priser fra Sammenslutningen af Polermestre kun er et cirka beløb, beregnet på de oplysninger vi har modtaget fra dig. Der kan nogle gange være forhold som stige, afstand, bytillæg eller andet som kun kan afgøres af en lokalkendt vinduespudser.