Selvstændige vinduespudsere søges til landsdækkende koncept

Skal du være med?
www.dkpuds.dk begyndte som Danmarks første fuldt online baserede vinduespolerings service. Her kunne kunder selv beregne prisen og bestille et abonnement på vinduespudsning over nettet. Efter en turbolent opstart, hvor det var svært at følge med, har dkPuds solgt hjemmesiden til Sammenslutningen af Polermestrne, der ledes af en af Danmarks største vinduespudsere Polermestrene Aps, med mange års erfaring og succes med vinduespudsning, samt IT virksomheden 7it, der i den grad har udmærket sig med succes på nettet ud fra mottoet 'Synlig på Nettet'.

Sammenslutningen af Polermestre, tilbyder kunder til vinduespudsere i hele Danmark. Vi søger derfor dygtige vinduespudsere som kunne tænke sig at gøre det de er gode til - pudse vinduer, og overlade markedsføringen til Sammenslutningen af Polermestre. Krav til dig
Du er selvstændig og dygtig til at pudse vinduer. Du har mange tilfredse kunder og et ønske om at få mange flere. Du har et ordentligt firma som naturligvis ikke udfører sort arbejde. Du er ærlig, ansvarsbevidst og samvittighedsfuld. Du betragter de kunder som du får henvist, som dine egne!
Hvad får du ud af det?
Du kan koncentrere dig om det du er god til - at pudse vinduer. Sammenslutningen af Polermestre tager sig af markedsføringen, og sørger for at du løbende får nye kunder i butikken.

Vi du som vinduespudser også gerne have flere kunder? Gå ind på Sammenslutningen af Polermestres hjemmeside, hvor du kan læse mere om sammenslutningen og hvordan du kommer i gang.